Morgen is het zover: Ter voorbereiding op het jongerenkorenfestival gaan wij dit weekend op kamp. Naast een leerzame workshop en heel veel repeteren, gaan we ook heel veel fun beleven.

Het weer zit lekker mee

Vorig jaar gingen we in juni op koorkamp en omdat we niet aan Rijsbergen meededen hadden we een kamp vol met spellen. Ook hadden we vorig jaar hetzelfde geluk als dit jaar: Prachtig weer. Net als vorig jaar zal zaterdagavond de bbq weer aangaan bij het scoutingsgebouw in het Amsterdamse bos. Ook gaan we weer het vorig jaar zo succesvolle ‘Levend Stratego’ herhalen. Al deze activiteiten zijn een mooie afwisseling op het vele repeteren, zodat we voor Rijsbergen en geweldig optreden kunnen neerzetten

Superhelden

Elk Faithlid is van zichzelf al een superheld. Daarom was het thema snel gekozen voor dit Faithkamp. Tijdens het kampvuur zullen alle Faith superhelden zich aansluiten om lekker met elkaar te kletsen en muziek te maken.

Zondagochtend viering

Zondagochtend zingen we om 10:15 als gastkoor in de Titus-Brandsma kerk in Amstelveen. Zeker als je in de buurt van Amstelveen woont zouden wij het leuk vinden als je deze viering komt bijwonen. Het zingen in een andere kerk is een vaste traditie ter voorbereiding van Rijsbergen.

Live op Facebook

Dit weekend zal Faith een paar keer live op Facebook gaan tijdens de leuke activiteiten. Ook komen er zeker foto’s op de site en social media. Het Rijsbergen repertoire blijft natuurlijk nog wel even geheim.