Op 18 april 1998 werd Jongerenkoor Faith opgericht en sindsdien is het een groep jongeren die met plezier en passie muziek maakt. De verbondenheid in het geloof die hierdoor ontstaat laten we zien en horen bij de vieringen die we begeleiden, of in de andere optredens die we verzorgen.

Jettie de Nie en Arjan van Aalst hebben Faith in samenwerking met de Jacobuskerk in Oude Wetering opgericht. Na 5 jaar werd het stokje over genomen door Marije Ammerlaan en Claire van Kempen. Zij hebben vervolgens dit koor gemaakt tot wat het nu is. Na 15 jaar heeft Marije besloten om te stoppen. Momenteel staat Faith onder leiding van Barbara van Velzen

Samen met onze 7 koppige Faith-band onder leiding van Aristo Heitzman zetten wij mooie muziekstukken neer. Ons repertoire is zeer uitgebreid en bevat veel verschillende liederen, van klassiek tot aan swingende Gospels.

Bij Faith wordt iedereen gewaardeerd voor wie hij/zij is en wat hij/zij kan. Hier worden grenzen verlegd, en tegelijkertijd gerespecteerd.

Wij repeteren elke maandagavond van 19:30 tot 21:00 in de Petruskerk in Roelofarendsveen. 1 keer per maand zingen we tijdens een viering in de Petruskerk, Wil jij ook zingen bij Faith? Je bent altijd welkom op onze repetitie.