Op zondag 25 juni zingt Faith tijdens de wekelijkse eucharistieviering die door KRO-NCRV wordt uitgezonden. Dit is de derde keer dit jaar dat de viering wordt uitgezonden vanuit de Petruskerk in Roelofarendsveen en de eerste keer dat Faith de muzikale omlijsting verzorgt. De viering start om 10:30 en is live te zien op NPO 2.

Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om deze viering in de kerk mee te vieren. Mocht je wel naar de kerk willen maar liever niet op tv komen, dan zijn er ook speciale plaatsen die buiten beeld blijven.

Eli Stok

De viering wordt voorgegaan door Eli Stok en Jack Glas. Dit maakt de viering voor ons koor extra speciaal: Eli heeft tijdens zijn priesteropleiding een aantal jaar bij Faith gezongen en wij mochten tijdens zijn priesterwijding op 10 juni jongstleden ook muzikaal bijdragen. Voor het koor is dit de eerste keer dat we Eli als priester zien voorgaan.

Een mooie afsluiting

Deze tv-viering is voor Faith de laatste viering voor de zomervakantie. Een welverdiende vakantie nadat wij eerder deze maand hebben gezongen tijdens de priesterwijding van Eli en hebben deelgenomen aan het korenfestival Rijsbergen. De tv-viering is een mooie afsluiting na al deze leuke optredens en het harde repeteren dat eraan voorafging. Na de zomervakantie staan er weer veel leuke vieringen op de planning en beginnen we met repeteren voor ons concert op 12 mei 2018.