Op 1 mei kondigden we aan dat wij op zaterdag 12 mei 2018 ons 20 jarig jubileum vieren met een concert. In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp zal op deze datum ‘Faith in Concert’  te zien zijn. 

Jongerenkoor Faith

Op 18 april 1998 werd Jongerenkoor Faith opgericht en sindsdien is het een groep jongeren die met plezier en passie muziek maakt. De verbondenheid in het geloof die hierdoor ontstaat laten wij zien en horen bij de vieringen die we begeleiden, of in de andere optredens die we verzorgen. Samen met onze dirigent Marije en de 6 koppige Faith-band onder leiding van Guido Nederstigt zetten wij mooie en soulvolle muziekstukken neer. Ons repertoire is zeer uitgebreid en bevat veel verschillende liederen, van klassiek tot aan swingende Gospels.

Oud en nieuw repertoire

Tijdens dit concert zal een hoop oud repertoire de revue passeren, waarvan sommige nummers in een verrassende versie. Ook zal er speciaal voor dit concert nieuw repertoire worden toegevoegd. Wij hebben onze leden om inbreng gevraagd en we kunnen al zeggen dat hier hele leuke liederen tussen zitten. De komende tijd zijn we druk met de voorbereidingen voor het programma van dit concert. In dit programma staat onze visie centraal.

Vieringen

Voor wij beginnen met de voorbereidingen van ons concert hebben wij nog een druk programma voor de boeg. Op 10 juni zingen wij tijdens de priesterwijding van Eli Stok. De dag daarna doen we mee met het Jongenkorenfestival in Rijsbergen en zingen we om 13:25 4 prachtige liedjes. Wij sluiten voor de zomervakantie af met de tv viering op zondag 24 juni. Ook na de zomervakantie zingen we nog maandelijks tijdens een viering in de Petruskerk in Roelofarendsveen en bent u van harte uitgenodigd om deze vieringen bij te wonen

Kaartverkoop

Op 1 september 2017 zal de kaartverkoop van dit concert starten. Vanaf dat moment zijn de kaarten te koop via de website van schouwburg De Meerse. De kaarten kosten € 15,- per stuk en het pauzedrankje zit hierbij inbegrepen. Op zaterdagavond is het gratis parkeren bij de schouwburg, dus het concert brengt geen extra kosten met zich mee.

Zet de datum van de kaartverkoop in je agenda. Zodat je zeker bent van een ticket voor ons concert