Aankomend weekend is het zover: tijdens het Nationaal Jongerenkorenfestival Rijsbergen zal Jongerenkoor Faith een spetterend optreden verzorgen. De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om hiervoor vier prachtige nummers in te studeren.

Rijsbergen

Het festival wordt dit jaar voor de 28e keer georganiseerd en voor Faith is het de 9e keer dat we eraan deelnemen. Het thema van deze editie is ‘stilte raakt’, een thema wat weerspiegeld wordt in onze liedkeuze voor het festival. Welke liedjes we precies gaan zingen, houden we nog even geheim.

Livestream

Iedereen die dat leuk vindt, is van harte welkom om in de Sint Bavokerk in Rijsbergen te komen kijken naar ons optreden. Maar ook voor thuisblijvers hebben wij goed nieuws: alle optredens van het festival zijn namelijk te volgen via een livestream. Lukt het je niet om naar Rijsbergen te komen, dan kun je ons optreden bekijken via de link: http://livestream.stake5.be

Volgens de voorlopige planning van het festival zal ons optreden op zondag om 13:25 plaatsvinden.

Priesterwijding

Dit jaar is het ‘Rijsbergenweekend’ voor ons extra feestelijk. Koorlid Eli Stok wordt aankomende zaterdag in de HH. Laurentius- en Elisabethkathedraal te Rotterdam tot priester gewijd. Wij zijn door hem gevraagd om tijdens deze wijding een aantal van onze nummers te zingen. Deze viering begint om 11.00.