Zondag 25 juni zong Faith tijdens de eucharistieviering die live werd uitgezonden door de KRO-NCRV. Als koor kijken we terug op een mooie viering waarin Jack Glas en Eli Stok voorgingen.

Veel lovende reacties

Via Facebook en onze website hebben we prachtige reacties ontvangen vanuit zowel Nederland als België. De mooiste hebben we hier op een rijtje gezet:

“Ik kom al 40 jaar in de kerk maar zo mooi als jullie zingen dat heb ik nog nooit ergens gehoord”

“Ik heb zonet de eucharistieviering gevolgd. Eerst vooral wil ik jullie proficiat wensen dat jullie dit prachtig hebben gedaan!”

“Wat een mooi koor zijn jullie met goede liedjes en prachtig gezongen gisteren met de viering op NPO-2 ; 25 juni. Mede door jullie was het een hele mooie viering!”

“Vanmorgen kerkdienst gezien. Vooral slotlied prachtig.”

“Ik heb zojuist de mis teruggekeken. Het was een prachtige mis. Heel goed gezongen lieve mensen”

“Het was een prachtige mis, heel mooi gezongen”

“Ik heb thuis in België mee gezongen het was een prachtige mis !!!”

“Normaal gesproken verkiezen wij een viering met bekende Gregoriaanse muziek, maar hebben nu genoten van hetgeen dit enthousiaste en toch ingetogen zangkoor ten gehore bracht”

“Het koor bedank ik ook speciaal, hoewel ik al 78jaar ben ,vind ik deze interpretatie van de viering HEEL indrukwekkend.”

Wij zijn heel dankbaar voor alle lovende reacties die we hebben ontvangen en dat we zo veel mensen hebben weten te raken met onze muziek.

Gemist? Of nog een keer kijken?

In een afspeellijst op ons YouTubekanaal hebben we alle liedjes uit de viering achter elkaar gezet:

Of bekijk de hele viering nog een keer via uitzending gemist:

https://www.npo.nl/eucharistieviering/25-06-2017/KN_1691641